Jahit hidup2 tanpa bius waktu bersalin

Hi ibu ibu yang berpengalaman bersalin normal and dijahit tanpa bius kalau ada koyakan, saya nak bertanya. boleh ke kalau kita request utk bius waktu jahit kalau koyak. Saya first pregnancy. rasa takut sangat dengar pengalaman orang kena jahit hidup hidup tanpa dibius. kenapa tak dibius ye? Takutnya saya. maaf soalan saya macam tak matang. tapi curious sangat nak tahu. #firstbaby #firstmamy

5 Balas

Elok awak tanya terus nurse atau doktor masa check up nanti.

12mo ago

Mestilah boleh. 😊 Lagi sahih bila tanya nurse/doktor.