INGIN TAHU

Ibu ibu, untuk kita tahu jantina anak berapa weeks paling minimum ya?

7 Balas

mcm sy dlu ms 20 weeks n above br nmpk..depends pd bby mcmne..ada tu awal dr 20 weeks..mcm sy ank sy dlu suke menyorok😂kalau scan dia tnjuk belakang dia je.. tu sush tu😅dgn abis2 dia suh zoom mata dia je😅😅😅jenuh nk scan..esp ms buat details scan..

1y ago

Heheh wah semangat rasanya nak tggu 20+ weeks. Nak thu jantina baby..

biasanya 16w dah boleh nampak nak pulak lalau boy. sy 16w dah nampak gender anak..tpi bergantung dgn posisi anak jgk la. ada rezeki boleh la nampak 😁

Saya 16weeks dah nampak jantina dia , sebelum sy gi scan tu sy pujuk baby pastu minum air sejuk banyak2 dia jadi active senang doc nk nampak hehe 😜

depends jgk sis. sy 28week. dah 4x scan tk nampak 😂 posisi baby tk membantu. kalau dia duduk elok doc ckp week 18 pun dh boleh nampak.

Ada yang 13weeks dah nampak. Tapi o&g i sarankan better 20weeks above sbb time tu dah terbentuk clear genitals baby tu

Pakar o&g i bagitau better tunggu 5 bulan sbb time tu genitals baby dah betul2 form

12w dah boleh nampak