Barang Baby

Ibu ibu start beli barang baby week berapa? Awal sangat ke kalau nk start beli skrg? Week 21#ingintahu #firstbaby

39 Balas

boleh je nak beli awal.. saya start cari barang masa 16 minggu.. awal2 larat lagi nak survey, nak kejar promo, baby expo bagai.. beli sikit2, tak terasa sgt duit keluar..

hi, saya start beli masuk kandungan 7 bulan, dalam 28 weeks macam tu. tapi dah start survey semua barang and buat list since 20 weeks. so senang dah tahu nak beli apa.

saye beli start 16w , mase 25w dh 80% siap tgl nk basuh n packing je https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

Sy sekrg 30w4d , sy beli semasa 26week .. saja prepare awai2 .. nti tak ada lah kalut .. skrg dah siap beli smua , xyah dah nak pikir ..😁

No need to stress stress, bila rasa nak beli, beli je ♥️ we mommies need the happy hormone = shopping for baby stuff 😍🤭

saya awal2 mmg dah kumpul..tapi sikit2 lah beli nya..skrg dh 34week 3 hri..brg pun dh complete..tgh tggu hari je nak brsalin..🤭🤭

5 bulan dh start prepare. 8 bulan dh lengkap semua. 9 bulan prepare mental dan fizikal. Semoga dipermudahkan segala urusan ya🥰

saya start beli bila baby dah masuk 7 bulan tapi start survey Dari second trimester siap ada list untuk barang keperluan nanti

boleh je ikut la nak beli bila2.. tp sy awal2 sy segan sgt nk beli x tau knpe.. 😂😂 tp skrg dh ramcak.. beli sikit2 dulu

Bleh dh Bli sikit2 ikut kemampuan yg mne penting dlu nnt nk 7 bulan nk jln pn semput dh hahahah.. prepare awl sis 😊