ambil perancang cucuk

ibu ibu semua nktnya. normal ka kalau ambil perancang cucuk period tak teratur ? harini dah hari ke 12 dtg period, tak habes habes. keluar pun sikit sikit jaa, stress la pulak. baru ingt nkpuasa penuhh 😅

5 Balas

Saya awal bulan 4 haritu baru cucuk depo (1.4.23) sampai sekrang nin stop keluar darah 🥲 ada hari macam secalit, ada hari banyak tapi dah 15 hari tak boleh puasa 😭 baru plan nak puasa penuh tahun ni

1y ago

ari ke 16 dh dikira drh penyakit/istihadah. dh blh puase.