ambil perancang cucuk

ibu ibu semua nktnya. normal ka kalau ambil perancang cucuk period tak teratur ? harini dah hari ke 12 dtg period, tak habes habes. keluar pun sikit sikit jaa, stress la pulak. baru ingt nkpuasa penuhh 😅

5 Balas

saya Ms first cucuk period 25hari. bgtaw kat doctor dia ckp mmg effect dia mcm tu. ingat doctor nak bg ubat stop darah. xbg pun. pastu bulan 3 xperiod ni dh masuk bulan 4 dh.. nak kena second cucuk pulak ni

Saya awal bulan 4 haritu baru cucuk depo (1.4.23) sampai sekrang nin stop keluar darah 🥲 ada hari macam secalit, ada hari banyak tapi dah 15 hari tak boleh puasa 😭 baru plan nak puasa penuh tahun ni

1y ago

ari ke 16 dh dikira drh penyakit/istihadah. dh blh puase.

saya pon mcmtu hritu...tapi masuk hri ke 15..terus x period dah...tahun ni saya posa penuh...

spt yg dialami oleh pengguna depo.. depo mmang ganggu hormon haid..

Saya dah 24 hari keluar darah 😆. Cucuk depo

12mo ago

Lama kan? Masuk harini hari ke 48. 😭