Beranak czer

Ibu ibu semua nak tanya, beranak secara czer ambik masa berapa lama utk discharge hospital ya? Lebih lama berbanding beranak normal ke?

10 Balas

Saya hari ke3 dah boleh keluar dahh. Hari pertama bersalin, esoknya dah boleh duduk, petang tu nurse buka, dah boleh mandi dengan buang air kecil. 😅 Tapi saya paksa diri juga lahh bangun. Cuma discharge lewat petang hari 3 tu sebab tekanan darah tinggi. 🥲 But alhamdulillah, Allah mudahkan semua proses.

1y ago

mandi kene tggu arahan dlu ke ?