spotting brownishhhh

ibu ibu!! saya semalam pukul 12pagi macam tu, saya ada turun coklat coklat dkt faraj. bila dh tahu tu, saya ada sakit pinggang sikit. perut so far tadak sakit. sb first preggy saya pernah gugur. so ni second preggy, saya baru 9week1days. mohon share pendapat sb saya first baby.😭😭 #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #1stimemom #pregnancy

2 Balas

better trus ke hospital sis... kalau g kk msti nurse ada pesan kan.. turun sdikit atau bnyk better pergi hospital trus... saya pn dh alami bnda yg sma 2 kli msk hospital dh dthn wad 3 hri bsama kncg ktr..

sis kena g hsptl