Kerap sakit bahagian pelvis

Hi ibu ibu. Saya nk tanya, lately saya asyik cramp di bahagian pelvis. Dan yang terbaru saya datang period tapi masih tak berhenti pada hari ke 10 , darah masih merah terang. Dan kawasan pelvis sangat sakit sampaikan nk batuk atau bersin pun tak boleh. Perlu ke pergi ke hospital atau ini normal?

2 Balas

boleh jadi ada keradangan dalam kawasan pelvis tu yg buat jadi mcm tu. seeloknya jumpa doktor untuk check up.

sye x penah jd mcm tu.. so better peg klinik..