Baby berkahak

Hi ibu ibu. Saya nak tanya, saya baru bersalin. Baby baru 11 hari. Normal ke dia berkahak? Bernafas mcm ada kahak, nak telan mcm susah. Saya taktahu kene pergi hospital atau tidak. #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #1stimemom #firstbaby #advicepls

1 Balas

Baby mmang normal klau berkahak..mcam anak sya mcam2 cara sya cuba cntohnya buat mnyak bwang putih tapii xbrapa berkesan..kemudian msa bayi sebulan nurse refer baby berjmpa dokter atas sebab baby berkahak n diberi ubat titis hdung,,pon sama ttap tak berkesan smpai lha sya terjmpa iklan mnyak herba asmak..sya trus beli sbb makcik sya pernah gunakan mnyak herba asmak tu pda anak2 die..alhamdulillah smakin hari kahak berkurang tdo pon xde bnyi dha..cuma melalak sbb haus je😂😅

3y ago

dekat mana ya nak beli minyak herba tu?