Batuk masuk 1bulan

Hi ibu ibu. Saya nak tanya ada tak anak anak ibu batuk sampai 1bulan lebih, anak saya batuk 1bulan lebih pergi klinik kata normal, tapi bila batuk macam tk ada nafas, pergi hospital pun sama cakap normal juga. Segala tips petua saya dh cuba. Pergi sedut kahak pun dh. Tapi batuk tk hilang lagi.

2 Balas

samala ank sy tp dlm 2 mnggu cmtu je biasa. lpstu prgi klnik time tu umo dia lagi 2 hari nk msuk 10 bln, dr bg ubt batuk, dmm n slsema. alhamdulillah dh oke btuk dia. tido pun dh xbunyi kahak dia. skrg ank sy dh 10 bulan 5 hari .

8mo ago

Alhamdulillah anak saya pun kurang dh batuk, since dia muntah2 , semoga anak kita dilindungi dri segala penyakit

Anak dah boleh makan ke sis?

9mo ago

Hmm kalau macam tu awak cuba faham kan suami. Kena ambil tahu pemakanan anak. Awak follow FB/ IG/ Tik Tok Dr Mazliana Mazlan. Dr ada share pasal pemakanan anak. Share kat suami sekali.