Ibu bersalin 2023 dapat bantuan rm500

Hi ibu ibu, nk tanya tahun lepas kan keluar viral pasal ibu bersalin dapat rm500 dari kerajaan? Mcm mana nk claim ya? Ada ibu ibu yg mohon tak?

3 Balas

yg tu manifesto umno masa nak mengundi dulu je.. skrg PH yg pegang.. manifesto PH takde pon pasal rm500 tu.. kira takde laa kot.. 😌

utk new kerajaan belom ada lagi awak utk ibu bersalin dpt rm500. hanya ada yg cuti bersalin 98hari shja dpt.

Kalau tk silap yg ni tk official lg. Yg ni kerajaan lama punya insentif. Viral masa nk mengundi rasanya