Bantuan ibu hamil/lepas bersalin

Ada tak siapa" yg tahu di mana bantuan boleh apply untuk ibu hamil atau ibu baru bersalin ? Negeri Sabah.. #seriusnanya

1 Balas

Rasanye awak boleh terus pergi ke bahagian pusat khidmat masyarakat bahagian rumah awak dan tanya mereka di sana. Kebiasaannye diorg ada sahaja ikut kategori dan mostly ada je yg x tahu. Mcm my aunty die pergi bahagian rumah die untuk tanya bantuan yg ada untuk mak die sbb mak die terlantar dan mereka memerlukan bantuan dr segi kewangan, pampers susu dan sebagainye. its different case tp almost similar. boleh la try g sana.