Normal ke badan letih awal pregnant ni?

Hi ibu ibu. Nak tanya.. normal ke badan letih awal awal kehamilan ni? Sy dah 6 weeks, tapi letih nyer satu badan lenguh. Buat keje sikit dah duduk baring. Ape tips ibu ibu untuk kekal energy ye? Ade sumber makanan yang ibu ibu ambil untuk tambah booster energy waktu hamil ni? #firstbaby #1stimemom #pregnancy

9 Balas

Hai, sama sis. Cuba minum minuman bergula macam fresh orange tapi jgn minum byk sgt ikut keperluan je. Atau makan buah-buahan disukai yg ada gula semulajadi seperti epal dsbg.

yes normal . 1st trimester n 3rd trimester mmg bdn akn letih n lesu . kalau boleh . sehari sekali pengambilan gula . jgn lebih tkut gdm pulak

sama. buat kerja sikit dah penat.. sy Selang seli.. kerja then rehat. kerja Pastu rehat

normal kot 😂 saya pon mcm tu . asyik berbaring je haa taklarat apa apa pun

normal..mcm sy dlu asyk nk tdo je kje .😂😂

normal sis 😁

normal sis..

normal sis

normal sgt