Ketidakselesaan Perut Sewaktu Hamil, Atasi Dengan 6 Produk BERKESAN Ini!

Ibu-ibu hamil tidak lari dengan masalah perut kembung. Untuk atasi masalah ini, anda perlukan produk yang bukan sahaja berkesan, malah selamat untuk ibu hamil gunakan.

3 Balas

sy slalu membuang.. perut selalu brangin mcm nk cirit birit.. kdg2 sy cirit kdg2 normal.. tp jenis sy sntiasa warna gelap mungkin efek maltofer.. sesuai ke klu amik shaklee??

👌🏻 okay

👍