pengalaman induce

hi ibu ibu , dekat sini ada tak pengalaman yang kene induce ? saya 38 weeks kemungkinan akan induce sebab saya gdm on ubat , boleh share tak ? induce tu apa ? dan induce tu macamnaa ? maaf saya taktahu sebab saya first time , yang saya tahu induce tu kena paksa bersalin , tapi taktahu prosedur dia macamnaa . #firstbaby #firstmom #pleasehelp

3 Balas

Saya 38 weeks masuk ubat punya ikut bawah. Saya masuk pukul 8 pagi, dalam satu lebih start contaction and pukul 7 petang bersalin.