Kulit kering mengelupas di leher

Hai ibu ibu semua. Saya sekarang dah 20weeks. Normal ke eh kulit kering dan mengelupas area leher? Saya obes. Sebelum pregnant tak pernah kulit kering mengelupas macam ni. Patut ke saya risau? Kadang-kadang gatal juga area leher ni. Ada cadangan macam mana nak bagi kulit sentiasa lembab? #SeriusTanya #ingintahu #bantusharing #Sharing_dong_Bund #newmom

1 Balas

biasa tu kulit kering melampau waktu mengandung walaupun dah ber tong-tong minum air dan sapu moisturiser. Takpe. teruskan guna pelembap dan minum air yg cukup