hy ibu ibu

ibu ibu blh tak suggest krim or any supplement untuk bantu payudara kendur..baru first baby tapi kendur sgt..tak confident kdg2....blh suggest anything with brand sekali #seriusnanya #firstmom

6 Balas

Normal je ni. Kena pakai bra yg betol utk support breast. Paling penting kena buat senaman especially yg fokus pd pectoralis muscle utk tegangkan balik otot dada.

normal je lh.. dh beranak mmg tubuh bnyk berubah.. especially breast mmg kebanyakkan akan jd kendur tmbh lg klau bf.. pkai nursing bra yg betul.. exercise..

sama sy sis..dh laa payudara sy besar+ kendur..kadang tu rasa malu pom ada..tpi apa blh buat xsakit pom kira dh ok.

buat exercise sis. krim2 tu once stop jd kendur blik. lgi 1 kalau bf mmg normal akn kendur.

lepas bersalin anak pertama dulu saya pun mcm tu, tp jgn risau amek masa akan kembali gebu

normal