bersalin with gdm

hi ibu ibu. betul ke kalau ibu ada gdm. besar kemungkinan kena bersalin awal? haritu ada nurse kata kena bersalin awal dari due. lps tu 2nd appointmnt plk, nurse kata boleh tnggu sampai 40week kalau tdak tnda nak bersalin lagi. sy skrg 37week. ibu ibu yg ada gdm dgn gbs bersalin wktu berapa week ye?? kbyakkan bersalin 38/39 weeks ka? rasa mcm dah ready plk nak bersalin😅 #ingintahu #firstbaby #firstmom #bantusharing

5 Balas

tngok jnis GDM juga mcm sye GDM on insulin kne bersalin awal 3minggu dri due date .. klo GDM on diet je insyaallah bersalin ikut due

2y ago

sya gdm on insulin di awalkan 2 minggu..tp selamat bersalin 38week 6day.. emergency czer..