alternatif untuk susu

Hi Ibu-ibu or bakal mummy sekalian.. ada tak pengganti minuman or makanan lain selain minum susu (khasiatnya sama mcm susu)? Saya sekarang on 2nd trimester.. doktor sarankan minum susu.. tapi perut meragam la pulak.. ada alternatif lain ke? Tq semua!

1 Balas

maaf tnya doc sarankn tu utk sumber kalsium ke?klu utk kalsium sis blh try bli kalsium tablet dr farmasi..atau blh try minum susu soya or susu kambing

5y ago

most wc dear 😉