Spotting coklat di awal kehamilan

Hi ibu ibu, adakah ibu ibu mempunyai pengalaman yang sama seperti saya setiap kali hamil akan keluar spotting coklat di awal kehamilan? Saya hamil anak kedua sekarang. Dulu semasa hamil anak pertama pun saya lalui benda yang sama. Risau pun ada jika rahim tidak kuat.

1 Balas

Sy sedang lalui skrg..ank pertama ni.msy lagi buntu...doktor sarankn sy beli duphaston..tp dr lupe nk bg thu berapa biji sehari utk sy makan ubt ni😭