Kerap kencing

Ibu ibu ada perasaan takut tak, nak bersin atau batuk? Sebab takut terkencing dalam seluar. Jadi takut nak minum air byk. Jenuh tukar seluar dalam selalu. #32weeks

2 Balas

tu sbb pelvic floor lemah. kena selalu buat senaman kegel. boleh tgk youtube mcm mana. Alhamdulillah sy dah 30w tak pernah jadi lg sbb amal kegel tu.

1y ago

Oh yeke,patutlah. Terima kasih sis, nanti nak buat senaman tu

Nk tnya start bp weeks yg kna followup checkup 2minggu skli tu ?

1y ago

Kira la start masuk 28mnggu tu dh 2mnggu skli la followup