Air coklat

Ibu hamil boleh minum air coklat ke? #19week

7 Balas

air coklat,teh,coffee ada kafein. tp pling tinggi kafein coffee la. boleh minum tp brsederhana. mcm sbulan skali dua boleh la.. tp mcm sy xboleh kalau xminum😆lagi 3rd trmster. air susu, kelapa,millo,coklat mmg kerap. tp coffee,teh jarang. sbelum minum apa2 semak label blkg kotak air. pastikan berkhasiat.

2y ago

sedih kan takat rasa2 lalukan kt tekak je. mcm sy sekali sedut tu rasa mnyesal. rasa mcm serba salah kt bby. tp tulah. tetap teruskan sedut lagi 😂

boleh je minum air coklat . kurangkan teh n coffee better perbanyakkan minum air kosong .

boleh jer tapi jngan selalu yer sis sbb coklat mcm coffee & teh mengandungi caffeine

Boleh but with moderate intake sbb air coklat still ada kafein.

minum je..no problem aslkn byk minum air putih dan mkn yg sihat

Tak boleh. Air coklat ada kafein.

coklat pun ada kafien