Ada ke ibu prgnt gdm , tiada tanda nak bersalin lagi , sebab sye takde tanda lagi , kena serah diri

Ibu gdm tiada tanda lagi #ibuGDM

10 Balas

Sy gdm on diet juga, due 13/9. Takda turun tanda tpi ngilu2 kat poen tu ada 😖 doct cakap kalau still tak turun tanda kena serah diri 12/9 ni. Harap ada turun tanda dlm masa terdekat. Sbb sy terlalu active. Selalu org cakap kalau active sgt lgi cepat bersalin, sy ni mcm terbalik pulak 😅

9mo ago

awk sme mcm sye ,sye due date 5/9 tkde tanda lagi , harap sangat keluar sebelum due date

Sama lah saya kena serah diri 3/9 kalau takde tanda before 4/9 ni. Kadang risau kalau kena induce semua kan. Tp bila cangkung terasa kepala baby tu dkt bawah 😅 harap semua mommy dipermudahkan inshaAllah

9mo ago

Sama laaaa gerun bila tengok gambar. InshaAllah aamiin. Ada ke tips2 nak keluar awal ye 🥹

Saya gdm on diet... Due 6/9,tapi 30/8 dah kena serah diri sebab scan 37w6d haritu berat baby dah 3.4kg...doctor xbg sampai tarikh due date takut baby besar sgt

Sy gdm. Doc suh serah diri 6/9. Ngam2 38w. Tak blh lebih dari 38w risiko katanya. Aduhai takutnya

Saya gdm jga Masih tiada tanda nak bersalin lagi ... due 3/9 serah diri 2/9

Sy pom Sama gdm xada tanda lagi 3/9 due 😩2hb kene serah diri

saya gdm on diet jgk.. due 15/9.. xthu lg bila kena serah diri

saya gdm okey..msih xkluar tanda...due 31.8 serah diri 30.8

bila 2 kne serah dri?gdm on diet k ubt?sptutnye due bila?

9mo ago

Kalau gdm on diet, bacaan bsp under control berat baby pun ok. Selalu doktor akan bagi sehari sebelum due kena serah diri.

sy gdm gak, due 25/9 tp kne serah diri 23/9