Booster susu

Hi ibu! Boleh tak share makanan/supplement booster susu. Anak baru sebulan dia sekarang minum susu 2-3oz. Susu bdn saya mcm xcukup bila pam xbape nk meriah selalu dpt 1oz je or xsmpi 1oz terpaksa topup susu formula. Tiap 2-3jam dah jaga konsisten pam,bg anak isap direct. #pleasehelp

14 Balas

sy mcm sis jgk kurg susu bdn dlu. lpstu sy mnum susu kmbing tiap2 hri. mnum nestum mnum horlick. yg pmtg bilas dgn air msk bnyk2. insyaAllah akn ad sysu bdn. pstu kene mkn makanan brkhasiatla nsi dgn syur2. hritu sy ad beli milk booster yg jenis air herba tu yg wangi tu dkt shopee brkesan jgk sdp mnum panas2. smpai bengkak susu dibuatnye🤣.