Heavy synus

i pregnant 8 weeks 4 days everyday i blow my nose (heavy synus or resdung) smpi ari2 rasa sakit normal or not? #badenglish

2 Balas

haii sis..sy pn ada resdung juga. msa prggy selalu pagi2 hidung sumbat..kdg2 smpai ari2 sakit sbb tlmpau buang hingus..dn sy mkn ubt selesma..tp minta suggest dgn doctor dlu laa ..nti doc akn bg doss ubt yg sesuai untuk prggy..😊

hai mommys i think you should go see doctor and minta ubat .. sb awak mash trimester pertama and resdung truk smpai sakit ari2 .