Masalah buasir dalam kalangan para ibu [Hemorrhoids]

I perasan lately ramai ibu mempunyai masalah buasir semasa mengandung (especially), and masalah buasir adalah satu keadaan yang menimbulkan pelbagai kesukaran especially untuk membuat kerja seharian ibu, so I share 7 petua untuk mencegah and mengurangkan sakit buasir https://www.google.com/amp/s/hellodoktor.com/kehamilan/rancang-kehamilan/cabaran/kesan-buasir-kepada-ibu-mengandung/%3famp=1 Credits: Ditulis oleh Ahmad Farid Disemak pada 29/04/2022 dan Disemak secara perubatan oleh Dr. Joseph Tan #1stimemom #ingintahu #bantusharing #pregnancy #sharingiscaring

Masalah buasir dalam kalangan para ibu [Hemorrhoids]
4 Balas

Gambar from Mr. Google - Internal & External Hemorrhoids for further info

👍🏻

👌

👍