Makanan Savoury

Hi I nak tanya Anak dah 7 bulan lebih tapi taknak makan makanan savoury. Dah try tambah serbuk ayam ikan bilis/mirepoix and dah try pelbagaikan resepi macam chicken buttermilk, bubur lambuk etc. Kalau campur buah laju je sebab ada manis buah tu tapi tulah takkan nak bagi buah je dalam masakan. Appreciate all the tips and tricks I can get 🙏🏻 #advicepls #firstbaby #firstmom #pleasehelp

5 Balas

baby hanya makan bubur sahaja ke sampai sekarang?

10mo ago

Ada bagi finger food and selain dari bubur tapi dia nak kalau manis je