41 Weeks

Can i insert primrose inside my vagina without my ob's advise? I am kinda worried because right now im 41 weeks and 4 days I tried squating, hiking, eating pineapple.. Nipple stimulation but to no avail BTW, first time here.. My placenta is grade 3 should i be worried?

2 Replies

Bat pinaabot ng ob mo na 41weeks kana momsh, dapat 39weeks palang super update na sya sayo e. Baka macs ka nyan. Try mo makipagsex kay hubby mommy.

Baka po mas okay na magpa check up nalang kayo instead of doing things na walang approval si OB? 😊 Better safe than sorry momsh. 😊