Hi mommies! Saya ni first time mum, nk minta pendapat sikit…

I ingin minta pe dapat tentang beberapa perkara. Harap mommy yang ada pengalaman boleh share sikit! 1. Cord Blood / Stem Cell Banking. Adakah betul2 berfaedah? Costnya berapa ye? 2. Placenta Encapsulation. Adakah mommies sini pernah cuba? 3. Faedah perineal massage. Doctor I tak syorkan, tetapi ingin dengar pulak real experience. Terima kasih! #1stimemom #ingintahu #bantusharing #needhelp #advicepls

1 Balas

900517015330 siti hazlina binti shukri fariot