5weeks 3 days

Hi. I first time pregnant. Haritu checkup dekat KK doc cakap tak nampak apa and minta datang another 2 weeks.. risau sebenarnya,tapi ni normal ke??#firstbaby #pleasehelp #1stimemom

18 Balas

sya nampak 8 mggu baru nampak sis kalau masih awal memng tak nampak sya dua kali scan kelinik bayar sis datang ke dua pun sama masih kosong dah last tu datang baru nampak doctor cakap masih awal lagi sebab jantung baby blm ada tindak balas datang lagi 2 mggu lagi

normal sis , saya dulu time 6minggu scan swasta tk nampak apa dokter kata mengandung anggur lah bagai itu pun dye nk cuci tapi saya ckp takpa bagi saya masa . 9minggu p kk sebab dah sakit kepala terus nk bukak buku pink dokter kk scan ada jaa elok dalam rahim 😅

2y ago

ada

Sy scan hari tu 5 weeks 5 days dah ada kantung. It’s normal sis. Kat KK scan kat abdomen ke vagina yer sis? Heartbeat baby dlm 7 weeks dah nmpk scan melalui vagina terang. Sy scan kat klinik swasta.

awal lagi tu sya 8 mggu baru nampak sis dua kali scan doctor cakap kosong rasa tak puas hati kali ke 3 baru nampak tapi awal jantung je blm berdetak lagi datang lagi 2 mggu pagi

5 weeks tu awal lagi puan. mmang ptut kalau doc sruh dtg lg 2 weeks pon hehe..dia sbnarnya elok dtg scan 8-10 minggu keatas. masa tu dh boleh nampak jelas

5w memang belum nampak apa lagi. Dalam 7-8w akan start nampak kantung dan janin. Sebab tu 2w lagi baru doc suruh scan balik

Ya normal tu sis jangan risau 😍 Tp kalau tvs scan (vagina) biasa 6 boleh nampak tu pegi swasta

normal dear jgn risau 😘 nanti scan balik masa kandungan dah 8w mmg akan nampak❤️

sama saya sis pun gitu dah masuk 1 bulan pun stil tak npk mukin msh kcil kntung seja

normal... awal.sgt tu.... tp.kalau da ade kantung..doa.je laa.baik2.jee.utk.baby..ok.m