baby first food

I am a first time mom and my baby is coming 6 mos. Next month and I'm so excited to prepare him a vegetable and fruit puree my concern is ilan kutssarita ba dapat ipakain sa baby at ilang beses sa isang dapat sila pakainin safe ba na e ref Yung food para KY baby ilang days Lang ba siya dapat sa loob Ng ref?

1 Reply

3 kutsara per prep. Times 3 feeds ..Refrigerate with breastmilk. You can feed that po for 3 days.