Period lambat 6hari

hi , i dah buat upt tapi tak keluar pun double line ? beli brand guardian. masa cek tuh malam , garisan samar samar pun tak de . tapi cramp perut tuh masyallah sakit sangat tak macam biasa nak period. sesiapa pernah alami macam saya tak?

10 Balas

Pnah mcm ni gak...period dkt sbulan xdtg cek upt negatif...lpas smggu period dtg....hormon xbetul sikit msa tu. Klu naik double line..even line tu samar ttp positif. Klu mmg 1 line tu,mmg xda sis...ini ikot pgalaman saya laaa

saya pun mcm ni, gi klinik doc detect kencing kotor. dh nak dkt sebulan tak period check selalu negativ tapi tetiba tergerak hati nak check balik tibe2 keluar double line. Try check lagi after 2w & kencing pertama pagi ☺️

2y ago

samaa laaa first time period tkdatang sebulan ni bila check satu line jaa sapa macam saya

harini sy lewat 6 hari jgk..tp xcek upt lg hrini..aritu cek lewat 3 hri ngative..simptom2 prgnant xde pon..lewat mungkin hormon..tp tetap bharap sgt ada rezeki bulan nie...

3y ago

Same mcm sye lewat 6 hari..blm bt upt tp simtom2 hamil ade,rase mual dn letih..tp ari nie kluar darah bserta senggugut yg amat kuat..yg pelik darah nye sikit xseperti selalu.

Saye penah mcm tu. Sis g klinik n check. Saya penah test upt 5 kali 5 hari berturut sume negative tp sebenarnye sy pregnant bile pegi klinik doc check.

Sy pn dah lewat 4 hri.. Hari2 cek msh jga 1 line.. Sakit kt ari2.. Brest mcm tegang jak.. N kuat mkn.. Ade kt mcm sy nie.. 🤣 🤣

Sama gak, tp cek sampai hari ke 14, insyaallah ada result sbb kepekatan hcg tu 10-14days.. cuba lg pasnii

Sy pun macam tu. Masuk harini dah lambat 14 hari. Tp upt still satu line. Risau pulak

cuba try upt pada hari 14 lewat period . kencing pertama awal pagi ya sis . moga ada rezeki utk sis 😊

Sme la sy pn dh 20hb ni dh 2 bulan xperiod... Xcheck lagi cuma bln lepas check x naik line pn...

Cuba try check awal pg dlu sis..tgk result dulu cmna....

4y ago

nanti saya try , tq sis ❤️