16minggu mengandung

I dah 16minggu 1hari . So nak ask lh baby start gerak brape minggu ? Takkire lh gerak halus ke kuat kea . Just nak tahu start gerak je . Sebab ade yg kata 16 minggu dh gerak halus ii . Baby i tak gerak ii lg even halus , if i baring rasa lh benjolan bawah pusat tu . Tahu tu baby i but xgerak lg . Risau lh . Ke ats orang jugakk ? Tanye doc pon doc akn ckp 20minggu baru gerakk . And one more thing , jantina leh nmpk brape minggu ? #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

Relax je puan.. Saya yakin gerakan kandungan pada minggu 24. Sebelum tu keliru samada angin ke gerakan. Enjoy the moment