16minggu mengandung

I dah 16minggu 1hari . So nak ask lh baby start gerak brape minggu ? Takkire lh gerak halus ke kuat kea . Just nak tahu start gerak je . Sebab ade yg kata 16 minggu dh gerak halus ii . Baby i tak gerak ii lg even halus , if i baring rasa lh benjolan bawah pusat tu . Tahu tu baby i but xgerak lg . Risau lh . Ke ats orang jugakk ? Tanye doc pon doc akn ckp 20minggu baru gerakk . And one more thing , jantina leh nmpk brape minggu ? #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

Biasa first time pregnant blm tau beza gerakan baby lagi. Yg dpt rasa gerakan baby 16 minggu tu biasanya yg pernah pregnant. First time mom, dlm 18 minggu ke atas baru tau beza.

Relax je puan.. Saya yakin gerakan kandungan pada minggu 24. Sebelum tu keliru samada angin ke gerakan. Enjoy the moment