blood

I am 7 weeks pregnant..nag worry ko kay nag ihi ko naay nisabay gamay na dugo..unsa ni siya? Please give me some advice what to do

2 Replies

Mas maayo na magpa check up ka sis. Lalo na naa ka sa first trimester. Delikado pa na siya samit og naay dugo

5y ago

Monday pa chek up ko..try ko ihi ngayon wala na namn masakit lng tiyan ko

Monday pa ako chek up....nag try ko ug ihi usab wala naman pud..pero nagsakit akong tiyan

5y ago

Mas mabuti po na magpa check up naka karon momsh. Samot kay nag sakit imo puson.