Perut cramp

Hye,wife pregnant 2 bulan anak pertama ,nak tnya.normal ke klau cramp bhg perut?.xdek pndrhan lagi..

5 Balas

Perut atau rahim? Awal kehamilan mmg normal untuk rasa mild cramp. Rahim nak mengembang sebagai preparation janin nak membesar. Selagi takde darah atau sakit teruk ianya normal

sakit yg boleh tahan lgi normal tu,. kalau sakit yg tramat sgat better g spital cepat² ,. sya prgnt 1st dlu doc dah pesan kalu demam@ sakit sgat² kena ke spital

Sakit sangat ke? Kalau sikit saja, kadang kadang saya pun macam tu.

Rahim nk berkembang tu. Rahim sis, bkn perut

normal