Keluar air nanah dekat tempat czer

Hye,saya nk tny kenapa ya dkt tmpt luka czer sy masih kluar air nanah ? Luka brcantum elok tk ada lubang trbuka,tp setiap saat keluar setitik bsr mata jarum ja..harini dh 2 bln 15 hari sy lps brsalin .#ingintahu #pleasehelp #bantusharing #firstmom

2 Balas

nnti puan try g klnik ..nnti doc akan bg ubat sapu antibiotik .mg puan cpt sembuh..aamiin

1y ago

ya dh pergi dpt ubt antibiotik tp masih blum sembuh sy dh pergi klinik swasta