Awal kehamilan keluar sedikit darah tapi tidak kerap

Hye,saya nk tanya bormal ke awal kehamilan akan keluar sedikit darah tp tidak kerap

2 Balas

Normal sis.. Sy pernah lalui nye.. Smpai week ke 11 kluar.. Dia kluar lendir darah, pastu ada masa kluar mcm tali warna hitam mcm darah pekat mcm tu.. Tp bukan fresh blood la.. Sis jumpa doktor dulu ok.. Nti doktor akn suggest ubat utk kuat rahim apa smua.. Ramai momies yang survive kluar darah ni.. So jgn bce komen negatif,.. Always positif

xnormal