Rasa gerak baby

Hye..sapa kt sni 15 week dh ada rasa baby gerak2..tpi gerakan tu lembut jer.. first mom .

9 Balas

ya sama la.. nak masuk 4bln ada rasa gerak yg sgt lembut. skg ni nak masuk 8 bln makin lasak baby dlm ni hehe

3w ago

yg masa 4 bulan tu

saya rasa masa 14w +, hari ni 15w dah, rasa mcm kena cuit2 sikit rasa cramp kejap2, ni baby kedua 😅

Sya pn dah start rasa tapi bagitau nurse hari tu nurse cakap maybe itu nadi ibu

saya dah rase gerakan halus 17week, tp belah malam bile nak baring tidur

saya 14week dh rasa bby gerak.. tp gerakan halus je

2w ago

mmg rasa kat perut.. kadang malam boleh tahan jugak lasak

sy PON 15w da rse bby gerak tp halus sgt

saya 14 ada rasa dah . second baby .

awak rasa gerakan tu everyday ke?

Sama ., halus je ..