pantang

Hye...nk ty mummy² smua brpantang brape ari?da boring...rasa lma sngt nk hbskn tempoh pntang ni...sy brpntang ari ke 29 arini n brsalin czer...

23 Balas

saya bersalin normal alhamdulillah saya tak berpantang pun hahahaha. balik balik dari hospital saya terus p beli buaian bayi dan beberapa benda yg kurang wkwkwkwk. walaupun ada mak bapa dan suami saya nak saya juga yg membeli sebab rasa seronok je.

5y ago

X pe la sbb normal dliver...mcm sy ni x leh nk gerak kuat² sbb czer...trpksa la ikt brpantang...