tanda bersalin

Hyee..nak tanyaa sy dh 38 weeks 4 days.. skrg ad tnda lendir2 koko muda + perut mgeras tpi xsakit, just sakit mcm sgugut area bawah jah dn sakit blakang pinggang sikit2.. patut ke sy g hospital ? Sbb sebelum ni msa 37 weeks pnah msuk ward n doc ckp contraction palsu.. serba slh rsa nak pergi skrg ?

2 Balas

nak bsalin dah tu sis..pegi hospital

5y ago

sis skit tu dri kol brapa..klau lendir mcm koko tu lendir cmpur drh.. lgi2 klau sakit tlang blakang seakan rsa xslesa mmg tu tnda2 dya.. sy pun mcm tu dlu..bby mngeras2 contraction dtg kjap2.. lgi2 lendir tu dah ada drh..xboleh biar..nnt bby lmas

Lebih baik ke hospital..

5y ago

Yeke.. sy tkut dr sruh balik dlu