X bukak jalan

Hyeee mummy hr ni sy genap 40 minggu.. Dah admit wad sbb gdm. Tp doktor dah cek tp jalan masih jauh x bukak lg.. Ade ape2 petua x mummy bg jalan bukak.. Klu boleh nk bersalin normal..

7 Balas

Saya selalu tnye dokter setiap kali appoiment, sebab saya memang tak nak kena czer. Skrang baru 35week saya dah start berjalan sebab niat mmg nak bersalin 38week sebab saya ada GDM takut resiko baby besar. Risau kalau kena jahitan bnyak 😭😭