Dah 6m but still alahan

Hyee mommy? Nk tya laa.. Sya da peggy nk masuk 7m Tpi kenapa "ALAHAN" masih terukk.. Smpi org sekeliling ckp sya mengada² N buat² jee.. Ni ank ke 4.. 1-3 ank xde lgsg alahan muntah² mcm nii.. #mamaxmengada²laa

25 Balas

Sy dh masuk 6bln...masih loya2 lg..kdg xboleh terhidu bau nk muntah..

Sy sampai beranak muntah setiap kali bau busuk. Mmg ada org mcm tu sis.

sy dh nk msuk 8m pun tiba2 alahan bau tu dtg balik.. alahai. 😂😂

Sy pon da masuk trimster kdua masih ada.. kdang2 cuba utk kuat .

Mungkin juga sbb faktor umur... Kena banyak rehat sis

5y ago

Girl kot Kali ni