Checkup 2 minggu sekali

Hyee mommies sekalian.. bleh sy tahu.. checkup utk 2 minggu sekali start week ke berape yeee? #ingintahu #firstmom #firstbaby

2 Balas

Kalau takda masalah,, checkup KK sebulan sekali sahaja. Kalau bermasalah, 2 minggu sekali atau arahan pihak kk. Samada sehari sekali ke. Tapi bila dah sarat doktor memg akan suruh dtg KK setiap seminggu sekali untuk cek perkembangan baby, jantung baby dan cek bukaan sekiranya ada.

2y ago

macam tuu.. terima kasih membantu 👍👍👍👍👍👍

klau x ada mslh sebln skli je tp bila dh masuk 36 weeks keatas dia akan suruh dtg seminggu sekali.

2y ago

sama².. jgnlh diminta nk pergi kerap ke kk pening nt bila dia suruh buat tu buat ni kena elok klau mslh teruk preggy dia sruh rujuk pakar o&g di hospital besar lg haru 😅