37weeks

Hyee mommies doakan sya selamat bersalin jalan dh trbukk 3cm

60 Balas

Wahhh bestnye sis..semoga urusan sis dipermudahkan..sy 38w dh rasa perut x selesa..rasa lain mcm je..kejap dtg kejap hilang,baby pon asyik nak mengeras je..

semoga Allah permudahkan urusan bersalin utk sis yaa..sy dah 35 week dah semoga sy bole bersalin lebih awal mcm sis jugaa..aminnn

wahh bestnya semoga dipermudahkan urusan bersalin ye sis..sy dah 35 weeks xsbr rasanya nak bersalin hihi

Waahh sis.. 37w dh ada jln nk besalin. Sy pulak bru 37w.. tgh nervous menunggu hari

Semoga di permudahkan sis.. Sy pun 37week tpi blm ada tnda2 lgi nak bersalin

Selamat sis....sye skrg 37weeks ,tp xd tnde2 pun lagi doakn sye

Smoga dprmudahkan ye sist....smoga sist dan baby slamat...☺

ada trun tanda ka sis?? semoga dipermudahkan

4y ago

Takde tanda apa ap cuma trus g klinik check dh 3cm trbukk huhu

Semoga dpermudahkan...ibu n baby pun selamat...aaminn...

Semoga dpermudahkan urusan sis n semoga semuanya selamat