Alahan mual dan muntah sepanjang hamil

Hye....boleh tolong tak kongsi tips untuk saya , macam mana nak hilangkan rasa mual nk muntah....bila saya terbau orang menumis untk masak,masa tu juga saya akan muntah....Setiap hari saya muntah sampaikan saya terlalu penat nk buat kerja rumah dan masak untuk suami, sampaikan suami cakap dia hidup macam orang bujang....tak ada orang kemas rumah, tak ada orang masak untuk dia....saya taknak lah nanti suami akan hilang kasih sayang pada saya...... #bantusharing #seriusnanya #pleasehelp #firstbaby

4 Balas

nrmal sis..alahn nie akan hilang sdri nti dpnds bdn sseowg tu..sis rjuk doc..doc akn bg ubat