Czer•_??♥️

Hyea mommy ii semua nak tanya sakit tak lahir secara czer. Share lah pengalaman mommy ii semua. Saya due date 14.9.2019 #32weeks 6days

1 Balas

Saya dua Kali ceasar..bnyk beza ceasar Kali kedua dgn pertama..kalau yg pertama,sakit teramat bile bius dh hbis,nk turun katil mmg meraba,nk mndi kena minta tlg..tp utk ceasar kedua,bila bius dh hbis xterasa sakit kt tmpt belah,boleh jln mcm biasa,boleh turun katil mcm biasa Dan Mandi mcm dirumah..siap bersyampu lagi..patient dpn katil dia pun ceasar,siap tegur sy jln laju mcm bkn lepas ceasar..hehehe..

6mo ago

ade petua x nk kurangkan sakit lpas 6jam czer tu. sy kna czer 21/11 ni