UPT POSITIF

Hye TAP! Saya test upt start 19 ogos hari tu..latest saya test semalam terang mcm dalam gambar, tp pergi scan belum nampak lagi..huhu doc minta dtg scan balik lg 2mgu, doakan ye.#1stimemom

UPT POSITIF
7 Balas

sama dengan saya sis, lagi 2 minggu datang semula check up. sebab doktor kata baru lagi, insya Allah semoga urusan sis dipermudahkan yea aamiin.

tahniah sis moga bby membesar dgn sihat ☺ doakan sy positif juga ya. tgh mencuba hehe

same dgn sy sis..kalo ikut 6mggu tp kantung kecik sgt lg,doc ckp mcm bru 4mggu lbh..

4y ago

sis cun 6 weeks kah? saya 5 weeks ++ kcil lg dr sis.. Moga ada rezeki kita lihat baby dlm kantung ya.. Amen..

mudah²an ada rezeki sis & suami.. #23Nov20 #TAPSuperMoms

Tahniah dear... Jge diri n ksihatan yer😍 #TAPSupermoms

terang dah tu.. bapa weeks dah tu

Da berapa weeks da skang?