soalan

Hye, sy pregnant 4 week...tp sy kerap sakit di bhgian bwh perut...sakit seperti hendak period...adakah ia nya normal???

16 Balas

Sy ondwy 3 and 4 week..cmtu siap kne bleeding 1 2 hri..pastu ok..dh xskit dh..cume sengl2 pingg n punggul je..sekrng dh masuk ke 5 weeks 3 dy

Sma mcm sy.. Sy hamil 4minggu..mula2 xsyak hamil sb tnda2 hamil dan period lbh kurang je.. Skg pn sy msih sakit bwh perut mcm nk period..

Masa awl2 pregnant dulu pernah rasa mcmni..mcm senggugut ringan. Tapi kejap2 hilang dan tak sakit sgt.

Saya masa 4week pn mcm tu.. Skrg dh 6 weeks, dh x rasa sangat cramp mcm sengugut tu...

sama kadang2 bila saya penat, saya akan rasa camtu. when it happened saya akan bed rest

normal sis, sy smpai 13w ni still sakit .. tp doc kata selagi xde bleeding tu biasa

Sama dgn sye sis. Lepastu kerap buang air kecil. Adakah itu normal?

Normal. Sy dlu pn mcm tu. Dh 2 bln bru ilamg skit2.

Saya pun sama sis 4 week rasa sakit bwh perut..

Normal sis.. sbb baby tgh mbesar