Tak dapat tahan kencing

Hye.. sy dh melahirkan anak secara normal. Tetapi saya tak dapat tahan kencing. Dan air kencing terus keluar.. seperti sy x dpt mengawal kencing sy. Ada x sesiapa ada pengalaman seperti sy dan mcmana nk pulihkn semula masalh ni.

3 Balas

Sama dgn sy..xtahan kencing..kalau lepas pergi tandas tu kencing mcm xhbs keluar..

9mo ago

Sy sampai terpaksa kena pakai pampers. Sbb kalau dh keluar air kencing tu.. dia keluar terus x dpt control.

Cuba bertungku dan urut sis.. mgkin peranakan menekan kt bhgian pundi tu

9mo ago

Ok sis. Nnti sy cuba buat.. thank you sis..

Sis kena buat senaman kegel

9mo ago

Senaman kegel awak boleh buat bila luka jahitan dah sembuh.